Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Жовтня 2020

Вчителів інформатики запрошують безплатно повчитися JavaScript або Python

Проєкт Dіgital Learning розпочав набір вчителів інформатики на безплатні онлайн-курси з JavaScript або Python.

Курс з JavaScript розпочинається 12 жовтня – зареєструватися можна тут, курс із Python стартує 15 жовтня – записатися можна тут.

На кожен курс шукають групи до 30 людей.

Проєкт веде Lviv IT School. Передбачаєтья безплатне онлайн-навчання за індивідуальною програмою. Учасники отримають знання та практичні навички в технологіях, які зараз використовують IT-компанії.

Загалом вчителі можуть повчитися за чотирьма напрямами:

  • UХ/UІ дизайн – створення та проєктування інтерфейсів комп’ютерних програм та вебсайтів. Цей напрям дає змогу викладати учням як теорію, так і практичне застосування дизайну для високотехнологічних продуктів.
  • Construct 2 – основи розроблення комп’ютерних ігор. На курсі навчать швидко створювати ігри з використанням візуального редактора та логічної системи, заснованої на принципі поведінки та реакції. Тут учителі опанують увесь функціонал конструктора, що дає змогу навчати учнів та проводити практичні заняття, на яких вони створять власну гру.
  • JavaScript – одна з найпопулярніших мов програмування, яку, наприклад, використовують для створення вебдодатків та написання інтерактивних сценаріїв для сайтів. Засвоєння курсу дає змогу зрозуміти інструменти HTML/CSS та навчати учнів створювати власні вебдодатки.
  • Python – універсальна та проста мова програмування, яку використовують багато компаній, найвідоміші з яких – Yahoo та Google.

Докладніше про проєкт дивіться тут.

Нагадаємо, завершився сезон подкастів для учнів про світ технологій “Мамо, я в IT”. Усі подкасти доступні тут.

Ілюстрація: Lviv IT School.


Обговорення