Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Червня 2024

Вчителів запрошують на вебінар “Надолуження освітніх втрат: методики й лайфхаки”: як зареєструватись

Благодійний фонд savED 28 червня 2024 року проведе онлайн-вебінар про надолуження освітніх втрат. Він відбуватиметься на платформі Zoom з 14:00 до 16:00.

Щоб долучитися до вебінару, потрібно до 27 червня (16:00) заповнити форму за посиланням.

Як розповідають організатори, у першій частині вебінару експерти фонду розповідатимуть про досвід і напрацювання методистів та вчителів, які працювали із дітьми в громадах Миколаївської, Харківської та Чернігівської областей.

У другій частині учасників об’єднають у групи за предметами (українська мова, математика, англійська мова та історія), де вони разом із методистами фонду проаналізують відпрацьовані практики й методики, а також подискутують із колегами та долучаться до сесії запитань-відповідей з експертами.

Нагадаємо, що також триває набір на другу хвилю літнього курсу з надолуження освітніх втрат проєкту “Тепер я знаю” від ГО “Смарт освіта” для учнів 7–10-х класів.

Це безплатний 5-тижневий курс з української мови та математики, у якому можуть узяти участь підлітки, які не мали змоги повноцінно опанувати ці дисципліни в школі й мають труднощі з розумінням базової програми.

Фото: DLC: Освітні центри “Вулик”


Обговорення