Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Листопада 2023

“Велосипедом до школи”: освітян запрошують на конференцію з безпеки руху та шкільної мобільності

Освітніх управлінців, педагогів, учнів і їхніх батьків запрошують на конференцію Veloforum 2023 “Велосипедом до школи: освіта з безпеки руху і шкільна мобільність”

Про це “НУШ” повідомили організатори заходу – U-Cycle (ГО “Асоціація велосипедистів Києва”).

Зареєструватися потенційні учасники можуть, заповнивши google-форму, за посиланням (участь безплатна).

Захід відбудеться 13 листопада 2023 року з 09:00 до 18:00 за адресою: Київ, Освіторія Хаб, м. Арсенальна, вул. Князів Острозьких, 2. Переглянути онлайн-трансляцію події всі охочі зможуть на YouTube-каналі U-Cycle за лінком.

Конференція стане фінальною подією національної кампанії “Велосипедом до школи”, яка відбувається в межах проєкту “Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах. Сприяння сталій мобільності та покращенню безпеки дорожнього руху для дітей та молоді в Україні”.

Ознайомитися з програмою заходу можна за посиланням.

Крім того, організатори забезпечать учасників (за потреби) прокатним велосипедом під час велотуру з огляду велоінфраструктури Печерського району Києва та харчуванням. А також відшкодують кошти на проїзд для участі в заході.

Раніше ми розповідали, що освітян запрошують долучитися до Всеукраїнського конкурсу “Найкращий гендерночутливий STEM-урок 2023”.

Титульне зображення: U-Cycle (ГО “Асоціація велосипедистів Києва”)


Обговорення