Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Лютого 2023

Всесвітня продовольча програма ООН забезпечить 50 % гарячого харчування учням 1-4 класів Київщини

24 лютого 2023 року МОН і Всесвітня продовольча програма ООН в Україні підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю щодо реалізації програми шкільного харчування.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Всесвітня продовольча програма є провідною гуманітарною програмою ООН, спрямованою на допомогу в боротьбі з голодом. Меморандум визначає засади співробітництва між Міністерством та Всесвітньою продовольчою програмою у сфері реалізації реформи харчування в закладах освіти.

У межах реалізації Меморандуму Всесвітня продовольча програма зможе забезпечити 50% від кількості порцій гарячого харчування для учнів 1-4 класів у Київській області.

“Наразі ми визначили 58 пілотних шкіл у Київській області для запуску нашої програми, проте не плануємо на цьому зупинятися. Незабаром вже буде 600 шкіл, у яких забезпечимо учнів гарячим харчуванням. Ми будемо розвивати підтримку ще більше”, – зазначив Метью Голлінгворт, директор Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні.

Читайте також: “Реформа шкільного харчування 2023-2027: розвиток кадрів, модернізація харчоблоків, промоція здорового харчування”.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Херсонська обласна державна адміністрація


Обговорення