Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Серпня 2024

Вийшли нові епізоди мультфільму “Сімон” в українському дубляжі: добірка серій для дошкільнят

Для юних глядачів і глядачок від 3 до 6 років вийшла нова добірка серій відомого французького мультфільму “Simon” (“Сімон”) в українському дубляжі. Плейлист із 12 новими епізодами про пригоди кролика та його родини, уже доступний на дитячому YouTube-каналі “Бробакс”. Нові серії виходитимуть двічі на тиждень – щовівторка й щосуботи.

Про це розповіли автори проєкту – “Суспільне Медіа”.

Головним героєм мультсеріалу є кролик Сімон, який разом зі своїм молодшим братом Гаспаром і великою родиною робить цікаві відкриття, досліджуючи навколишній світ. У нових серіях Сімон дізнається:

  • як бути сміливим і підтримувати інших у різних життєвих ситуаціях;
  • про різні види свійських і диких тварин;
  • як побороти страх темряви й невідомості;
  • чи існують лісові феї та як це перевірити;
  • як впоратися з буденними труднощами;
  • що робити, якщо не можеш заснути та багато іншого.

Так, у першій серії Сімон і Гаспар разом із друзями вирушають в аквапарк. Кролики хочуть спуститися з гірки, але Сімону вона здається дуже великою та страшною. Чи вдалося головному герою побороти свій страх і сповна насолодитися відпочинком? Дивіться в мультфільмі.

В епізоді “Піратська скриня” Сімон і Гаспар бавляться на пляжі й знаходять у піску незвичайну скриню. Кроленята наповнюють її “скарбами” й хочуть намалювати піратську карту, за допомогою якої завжди можна буде знайти схованку з цінностями. Та поки Сімон ходив по листочок – хтось викрав їхню знахідку. Чи повернуть кроленята собі скриню? Дивіться в новій серії.

У цій серії Сімон і Гаспар відпочивають на фермі. Поки їхній дідусь лагодив мотоцикл, кроленята познайомилися з місцевими мешканцями:

  • качкою Поппі;
  • свинкою-мамою;
  • та маленькими поросятами.

У якусь мить Сімон і Гаспар також захотіли покататися на тракторі. Що було далі – дивіться в епізоді.

У серії “Я боюся монстра” кроленята лягають спати, аж раптом Гаспар починає боятися темряви. Щоб заспокоїти молодшого брата, Сімон бере ліхтарик і починає світити на вулицю. Аж раптом кролики бачать, що на них летить страшний монстр з великою кількістю очей. Що то була за істота – дізнайтеся в епізоді.

У новому епізоді Сімон і Гаспар разом із дідусем їдуть на мотоциклі по цукерки. Але раптом їх починає трясти. Виявляється, у мотоцикла спустилася шина й тепер треба викликати допомогу. Докладніше про веселі пригоди Сімона і Гаспара на великому евакуаторі дізнаєтеся після перегляду.

У цій серії Сімону ніяк не вдавалося заснути, тому він пішов гратися до Гаспара в динозаврів. Але молодший братик швидко задрімав. Батьки порадили Сімону рахувати динозаврів, але це також не допомогло кролику заснути. Чи вийде у нього все ж лягти спати – дивіться в епізоді.

У новій серії “Що це за запах?” сплюшка Гаспара раптом почала погано пахнути. Щоб відволікти кролика Сімон і його друзі вирушають у парк. Там вони граються в замку й навіть роблять власний прапор. Але поки кроленята відійшли, їхнє місце зайняли старші хлопці. Чи зможуть Сімон, Гаспар і їхні друзі відвоювати собі замок? Дивіться в мультфільмі.

У цьому епізоді мультика Сімон знайшов у дуплі їжачка Колючика й хоче принести його у дім. Однак тато не дозволяє залишити малюка. Тому кролик і його братик Гаспар вирішили зробити їжачку його власний будинок. Однак, поки вони були зайняті, Колючик заховався. Чи знайдуть зайченята їжачка – дізнайтеся після перегляду.

В епізоді “Подарунок на день народження” Сімон іде на свято до Лу. Кролик вирішує самостійно зробити їй ідеальний подарунок – веселково-метелико-єдинорогове кошеня! Та коли Сімон з мамою вже були майже біля будинку Лу, виявилося, що кролик забув подарунок в автобусі. Що було далі? Дивіться в новій серії.

У цьому епізоді Сімон разом зі своїм класом вирушає на екскурсію до лісу. Він хоче побачити диких тварин, але починається дощ і діти мають залишатися в автобусі. Пані вчителька навіть вирішує, що їм варто повертатися додому. Але Сімон та інші кроленята починають співати пісню сонця. Чи вийде у них повернутися до лісу й побачити тварин – дізнаєтесь у мультику.

У новій серії кроленята Сімон і Гаспар разом із бабусею й дідусем вирушають у похід. Коли стемніло, дідусь запропонував онукам подивитися на лісових фей. Однак Сімон не вірить, що вони існують, тож вирішив провести експеримент. Що було далі? Дивіться в епізоді.

У серії “Пригода на судні” кролик вирушає до моря, щоб навчитися плавати на судні. Спочатку Сімон з Марі не можуть впоратися з керуванням, проте швидко знаходять спільну мову. Чи вийде в них пропливти всі буйки без проблем – дізнайтеся в епізоді.

Читайте також: “Добірка українськомовних мультсеріалів для дітей від каналу “Бробакс”: де дивитися”.

Титульне фото: “Суспільне Медіа”


Обговорення