Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Травня 2022

Випускники з територій, де неможливо отримати документи про освіту, отримають їх у інших закладах

Випускники з частин Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей, де заклади освіти не можуть видати документи про освіту, зможуть їх отримати в інших закладах.

Про це йдеться в наказі МОН від 20 травня 2022 року № 466.

Департаменти (управління) освіти Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Харківської та Херсонської обласних держадміністрацій мають визначити перелік закладів освіти, у яких ці випускники зможуть отримати документи про освіту та додатки до них.

Також за довіреністю документи зможуть отримати один із батьків або інший законний представник дитини. Довіреність має бути засвідчена нотаріусом або керівником установи, підприємства, організації чи органу місцевого самоврядування.

Невидані документи про освіту зберігатимуться в закладах протягом дії воєнного стану та рік після нього, після чого їх повернуть у держпідприємство “Інфоресурс”.

6287764e81d42091133554

Завантажити документ

Нагадаємо, Міносвіти публікувало інструкцію для батьків учнів, які перебувають на тимчасово окупованих територіях, аби ті могли продовжити навчання та отримати документи про освіту.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – AndrewLozovyi, Depositphotos


Обговорення