Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Лютого 2024

Запрошуємо шкільних психологів і вчителів взяти участь у дослідженні про психоемоційний стан та готовність до психосоціальної підтримки

ГО “Смарт освіта” запрошує шкільних психологів і вчителів взяти участь у дослідженні, яке є складником програми розвитку обізнаності педагогічних працівників/працівниць та формування навичок психосоціальної підтримки дітей і підлітків, їхніх батьків/опікунів у сфері психічного здоров’я в часи війни.

Долучитися всі охочі можуть за посиланням.

На основі отриманих даних, команда українських та американських науковиць адаптує до потреб української освіти 5-ти кроковий алгоритм першого реагування. А узагальнені результати дослідження оприлюднять у міжнародному науковому журналі (анонімність учасників буде збережена).

Під час дослідження учасникам варто буде заповнити декілька анкет (з різницею в тиждень) для визначення рівня психологічного стану.

Для більш зручної комунікації, практичні психологи й педагоги отримуватимуть анкети у спеціальному Telegram-каналі. Туди учасників і учасниць дослідження додадуть за вказаним під час реєстрації номером телефону. Крім того, там освітяни зможуть поставити питання, які їх турбують, і отримати відповіді від організаторів проєкту.

Довідково:

Дослідження “Психоемоційний стан та готовність освітян до психосоціальної підтримки” проводиться ГО “Смарт освіта” в партнерстві з МОН та у співпраці з асоційованою професоркою Іллінойського університету докторкою Тарою Пауелл та командою науковиць Житомирського державного університету ім. Івана Франка за підтримки Americares Foundation, Inc.

Раніше ми розповідали, що шкільних психологів запрошують на навчання за програмою “Психосоціальна підтримка для освітян”.

Титульне фото: kadrovik.ua


Обговорення