Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

5 Квітня 2024

Запрошуємо вчителів та їхні класи взяти участь у пілотуванні тестів для надолуження освітніх втрат

ГО “Смарт освіта” запрошує вчителів математики й української мови та класних керівників 4 класів разом із їхніми учнями доєднатися до пілотування оновлених тестувань, які будуть використані в проєкті з надолуження освітніх втрат “Тепер я знаю”.

Зареєструвати свій клас для участі в програмі освітяни й освітянки можуть за посиланням.

Після реєстрації з потенційними учасниками й учасницями сконтактують організатори для обговорення деталей. Участь у проєкті є повністю безплатною, однак кількість класів, які зможуть долучитися до програми – обмежена.

Просимо звернути увагу, що тестування учнів і учениць, які у травні закінчують 4–10 класи, відбуватиметься на платформі “Moodle”. Для доступу школярам і школяркам на електронну пошту (їхню чи батьків) надішлють логін і пароль для входу, тож дуже важливо, щоб учитель / учителька міг / могла зібрати електронні адреси, до яких у дітей буде доступ.

Проєкт “Тепер я знаю” від ГО “Смарт освіта” націлений на підтримку дітей і підлітків, які мають освітні втрати внаслідок повномасштабної війни та пандемії Covid-19 і ґрунтується на компетентнісному підході до навчання.

Пройти тестування в межах апробації завдань учитель та учні зможуть:

  • усім класом офлайн у кабінеті інформатики;
  • організовано під час онлайн уроку.

Усі інструкції зареєстровані педагоги й педагогині отримають на вказану під час реєстрації електронну пошту.

Комунікація щодо проведення апробації тестів відбуватиметься за допомогою e-mail.

Нагадуємо, що редакція медіа “Нова українська школа” проводить дослідження, результати якого допоможуть вдосконалити нашу роботу. Заповнити анкету всі охочі можуть за посиланням.

Титульне фото: freepic.com


Обговорення