Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Січня 2023

Збирають кошти для ЗСУ грою на музичних інструментах: історія братів з Одещини

На Одещині, у місті Южне, 11-річний Андрій та 7-річний Артем зібрали 25 000 гривень для українських військових, граючи на музичних інструментах.

Про волонтерство хлопців розповіло “Суспільне”.

Біля місцевого ринку двоє братів вже чотири місяці грають на акордеоні та бубні. Хлопці кажуть, що у такий спосіб хочуть зібрати кошти на ремонт техніки, яка працює на Бахмутському напрямку.

Одного вечора ми захотіли зібрати гроші для ЗСУ. Ми не можемо піти в армію, тому що нам заважає вік. Ми вирішили ЗСУ допомогти грошима та своїм талантом. Я думаю, дуже важливо допомагати, бо це, по-перше, підтримка. Вони нас захищають і дають, аби ми спокійно відпочили. Я дякую дуже їм”, — поділився 11-річний музикант-волонтер Андрій. Його молодший брат Артем розповів, що музичні інструменти позичили у вчительки.

Насамперед хлопці збирають кошти для бійців 28 механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, де є багато військових із самого Южного та загалом з Одеської області.

Брати поділились, що будуть грати та збирати кошти, допоки Україна не переможе. Вони також мріють про мир та власний концерт у Києві перед президентом України.

Нагадаємо, раніше дівчинка з Кропивницького обрізала косу, щоб допомогти ЗСУ.

Також “Нова українська школа” розповідала про історію шкільного волонтерства, яке об’єднало вчителів, учнів і батьків.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: “Суспільне”


Обговорення