Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

4 Вересня 2024

Зміни до Типового переліку засобів навчання й обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій: освітян запрошують до громадського обговорення проєкту

Міністерство освіти і науки України запрошує освітян і всіх зацікавлених до громадського обговорення проєкту змін до Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій.

Ознайомитися з повним текстом документа можна нижче або за посиланням.

Протягом останніх років з’явилися нові технології та технологічні рішення, які мають значний потенціал для використання в освіті. Утім, для цього вчителям і учням необхідне мультимедійне обладнання з відповідними актуальними технічними специфікаціями.

Саме тому, як наголосили в МОН, важливо оновити вимоги до мультимедійного обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій, оскільки за технічними специфікаціями, які чинні зараз, можливо придбати лише обмежену лінійку девайсів. А це, зокрема, не завжди відповідає потребам педагогів і школярів, а іноді є занадто дорогим рішенням.

Врегулювати відповідне питання якраз і покликаний проєкт змін до Типового переліку.

Зауваження та пропозиції до проєкту можна надіслати в довільній формі до 17 вересня 2024 року на електронну адресу: [email protected].

Звіт про результати громадського обговорення оприлюднять на сайті МОН.

ho-proyektnakazu-pro-zatverdzhennya-zmin-do-typovoho-pereliku-zasobiv-navchannya-ta-obladnannya-dlya-navchalnykh-kabinetiv-i-stem-laboratoriy-03092024 (1)

Читайте також: “Зміни до Типового переліку допоміжних засобів для навчання учнів з ООП: освітян запрошують до громадського обговорення проєкту”.

Титульне фото: freepic.com


Обговорення