Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Січня 2018

Оголошено конкурс проектів для вчителів з можливістю поїздки в Німеччину

Goethe-Institut в Україні пропонує вчителям німецької мови зібрати команду та реалізувати проект у своїй школі. Переможці конкурсу проектів зможуть поїхати в освітню подорож у Німеччину.

Про це повідомили на сайті організації.

Цим конкурсом ми хотіли би закликати вчителів запланувати міждисциплінарний проект для команди та реалізувати його зі своїми школярами після ознайомлення з програмою “Нова українська школа” і новим законом “Про освіту“, – пояснили організатори.

Вчителям пропонують, наприклад, розробити проект компетентнісно-орієнтованого міждисциплінарного уроку.

Чи поміркуйте над тим, як освітнє середовище впливає на процес навчання ваших учнів, та як ви, опираючись на ці знання, можете з цього розробити проект; потім проведіть його оцінку за конкретними, попередьо визначеними чинниками“, – додають у повідомленні.

Участь у конкурсі можуть взяти:

  • Усі державні загальноосвітні школи, де викладається німецька мова, або школи, де вона вводиться з 2018/2019 навчального року.
  • Команда має складатися мінімум з 2-х осіб, принаймні один із членів команди має викладати німецьку мову як першу чи другу іноземну. Усі члени команди мають бути офіційно працевлаштовані в школі.
  • Принаймні одна група учнів має бути частиною проекту. Група учнів може складатися зі школярів будь-якого року навчання (чи дисципліни) – головна передумова – щоб учні як клас або група вивчали німецьку мову.

Кінцевий термін подання заявки – 31 березня.

Команда, чий проект переможе в конкурсі, поїде в освітню подорож у Німеччину. Там вчителі зможуть ознайомитись з інноваційними закладами освіти та формами роботи в школах країни.

Детально про умови участі, вимоги до проектів та критерії оцінювання читайте за цим посиланням.

Фото: автор – Haitao Zeng, Unsplash


Обговорення