Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Жовтня 2023

Uber надав 30 тисяч безплатних поїздок для дітей з ООП

Uber надав 30 тисяч безплатних поїздок для вчителів і батьків дітей з особливими освітніми потребами в семи обласних центрах України.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

З грудня 2022 року в межах Меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння між МОН і Uber, компанія забезпечує безплатними поїздками батьків дітей з особливими освітніми потребами та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів у:

  • Києві,
  • Дніпрі,
  • Львові,
  • Одесі,
  • Луцьку,
  • Чернівцях,
  • Вінниці.

Промокоди на поїздки UberX, що надають 100% знижку, покривають до 30 поїздок на місяць для однієї людини.

“Ми знаємо, що спеціальні заклади освіти часто знаходяться на значній відстані від дому вчителів та родин, що змушує їх витрачати чимало часу та грошей на щоденний маршрут. Наш пілотний проєкт у Києві показав високий попит на таку допомогу, тож ми розширили ініціативу до семи українських міст та готові впроваджувати її в нових містах, якщо в цьому буде потреба”, – зазначив Метью Девлін, керівник міжнародних зв’язків Uber.

У МОН також зазначили, що Uber активно долучається до відновлення освітнього процесу в Україні. Зокрема, компанія пожертвувала 515 тисяч доларів через фандрейзингову платформу UNITED24 на відновлення шкіл та долучилася до відбудови Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області й Мар’янівської ЗОШ, що на Київщині.

Читайте також:Інклюзивне навчання в школі: посібник для директорів і педагогів”

Титульне фото: uato.24tv.ua


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.