Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

31 Жовтня 2023

“Synergy. IT Business & IT Education”: українців запрошують обговорити розвиток ІТ-галузі в державі

Освітян, батьків, учнів і всіх охочих запрошують на щорічний захід “Synergy. IT Business & IT Education: 10th anniversary edition”, під час якого учасники та організатори обговорять стратегію та тренди ІТ-освіти в Україні.

Зареєструватися всі охочі можуть на сайті конференції за посиланням. Зверніть увагу, що на кожен воркшоп необхідно реєструватись окремо.

Офлайн-частина події відбудеться в Києві. З метою безпеки інформацію про місце проведення та лінк на пряму трансляцію учасникам надішлють на електронну пошту.

Щоб узяти участь у першому дні конференції, необхідно зробити донат на підтримку України. 100% зібраних коштів організатори передадуть на купівлю 100 автомобілів для захисників у межах проєкту “Загартована сотня”. Участь у другому дні заходу безплатна за умови попередньої реєстрації.

Україна є однією з лідерів європейської ІТ-індустрії. Сьогодні в цій сфері працює понад 360 тисяч талановитих фахівців, а українські ЗВО щороку готують майбутні кадри для ІТ-галузі.

Уже 10 рік поспіль “Synergy. IT Business & IT Education” об’єднує лідерів ІТ-бізнесу, державного сектору, EdTech-стартапи, представників корпоративної, приватної, державної освіти й експертів ІТ-освіти.

Цього року подія триватиме два дні:

  • 11 грудня на учасників і учасниць чекають 4 експертні дискусії з актуальних тем ІТ-освіти, 5 кейс-стаді від експертів ринку та майже 12 годин безперервного нетворкінгу;
  • 12 грудня на учасників і учасниць чекають 6 тематичних воркшопів від партнерів на практичні теми (відбудуться лише в онлайн-форматі).

Під час заходу спікери та учасники розглянуть такі питання:

  • що чекає на ІТ-освіту України;
  • які стратегії використовує український освітній бізнес;
  • які технології, EdTech-стартапи та тренди ринку вже зараз змінюють його докорінно.

Організатори зазначають, що програму доповнюють поступово, слідкувати за оновленнями можна на офіційному сайті події.

Раніше ми писали, що вчителів запрошують стати тренерами з цифрового навчання.

Титульне фото: “НУШ”


Обговорення