Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Березня 2024

Учителів запрошують на дводенний тренінг із психологинею Наталією Подоляк

Освітян запрошують на безплатний дводенний онлайн-тренінг від ГО “Смарт освіта”. Він відбудеться в межах програми підвищення кваліфікації педагогів з розвитку психологічної компетентності “Швидка психологічна допомога онлайн для учасників освітнього процесу”.

Подати заявку для участі в тренінгу всі охочі можуть, заповнивши google-форму за посиланням.

Лінк на зустріч зареєстровані педагоги й педагогині отримають завчасно на електронну пошту. Звертаємо увагу, що кількість місць на тренінгу обмежена.

Навчання відбуватиметься в онлайн-форматі 12 та 14 березня з 15:00 до 17:00 й передбачатиме теоретичний і практичний блоки для різних груп освітян.

Під час занять учителі й учительки:

  • розширять свої знання з психологічної травматології;
  • зможуть опанувати техніки й методики зі зниження стресу та напруги, які можна буде впроваджувати під час занять з учнями.

Тренерка дводенного вебінару – Наталія Подоляк – сімейна й дитяча психотерапевтка, яка працює за напрямками КПТ, EMDR, ССТ, а також є тренеркою програми “Діти і війна. Техніки зцілення”.

Над розробленням програми “Швидка психологічна допомога онлайн для учасників освітнього процесу” також працювала співзасновниця ГО “Смарт освіта” й керівниця психологічного напряму Оксана Макаренко.

За результатами підвищення кваліфікації учасники та учасниці отримають персональні сертифікати обсягом 6 годин (0,2 кредиту ЄКТС), засвідчені підписами Голови правління ГО “Смарт освіта” Галини Титиш і тренерки програми “Діти і війна” Наталії Подоляк.

Докладніше про програму “Швидка психологічна допомога онлайн для учасників освітнього процесу” можна дізнатися за посиланням.

Знайти корисні ресурси, поради й тренінги щодо життєстійкості освітяни, учні та їхні батьки можуть також на порталі проєкту “Resilience.Help” від ГО “Смарт освіта”.

Раніше ми розповідали, що психологиня Світлана Ройз запустила онлайн-простір турботи “Стійкість для Стійких”.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”

____________

Тренінг проводиться за підтримки платформи Global Giving.


Обговорення