Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Серпня 2024

Запуск освітнього застосунку “Мрія” відбудеться вже восени

Запуск освітнього застосунку “Мрія” для вчителів, учнів і їхніх батьків відбудеться у вересні 2024 року. Наразі триває бета-тестування додатка.

Про це під час презентації нового застосунку для військових “Армія+” розповів Президент України Володимир Зеленський.

Про розробку освітнього додатка “Мрія” оголосили у вересні 2023 року. У червні цього року віцепрем’єр міністр України та міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що спочатку відбудеться пілотування застосунку та його вебверсії на базі 40 закладів освіти. А після завершення апробації “Мрія” стане доступною для всіх українських шкіл.

Володимир Зеленський також розповів, що першим “суперзастосунком” в Україні стала “Дія”, якою вже користуються понад 20 мільйонів громадян. Другим елементом надання цифрових послуг буде додаток для військових “Армія+”, а третім – застосунок для освітян, учнів і їхніх батьків “Мрія”.

“”Дія” – функціонування нашої держави. “Армія+” – наш захист, наші воїни. І “Мрія” – українські діти, наше майбутнє. Майбутнє, яке ми обов’язково захистимо та забезпечимо”, – додав президент.

За словами Михайла Федорова, “Мрія” стане важливим інструментом для трансформації освітніх систем й допоможе зменшити час, який вчителі витрачають на рутину. Це дасть змогу педагогам зосередитися на розвитку учнів. Крім того, застосунок міститиме функції для батьків і школярів. Докладніше про можливості додатка та його вебверсії читайте за посиланням.

Раніше ми розповідали, що зміниться з 1 вересня для учнів-переселенців, учнів на ТОТ, прикордонних і прифронтових територіях та тих, хто за кордоном.

Титульне фото: “НУШ”


Обговорення