Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

12 Листопада 2020

Тренінг для вчителів та їхніх асистентів Підтримка учнів з ООП в інклюзивному навчанні: адаптації та модифікації”

ГО “Смарт освіта” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” запрошує вчителів та асистентів учителів на онлайн-треніг “Підтримка учнів з ООП в інклюзивному навчанні: адаптації та модифікації”.

Зареєструватися можна тут до 16 листопада.

Важливо! Тренінг безплатний. Проте кількість учасників обмежена. Під час відбору організатори будуть зважати на відповіді в гугл-формі з описами проблем та мотивацію участі в тренінгу.

Тренінг вестиме Ольга Малікова, вчителька-логопединя, магістриня корекційної педагогіки, поведінкова аналітикиня, асистентка вчителя школи №58 у Києві, виконавча директорка Української асоціації поведінкових аналітиків.

Усього передбачено 3 заняття загальною тривалістю 5 годин + виконання домашніх завдань:

1. 19 листопада (16:0018:00), тема: “Психолого-педагогічні адаптації навчання”. На зустрічі розглянуть різновиди адаптацій у навчанні, приклади застосування, способи визначення потреб дитини в адаптаціях, надання підтримки учням з ООП у дистанційному навчанні.

Домашнє завдання: робота з наданими кейсами: планування, обґрунтування, опис застосування адаптацій у відповідності до короткого опису можливостей і потреб учня.

2. 26 листопада (16:0018:00), тема: “Адаптація та модифікація навчальних матеріалів”. На зустрічі розглянуть принципи адаптації або модифікації змісту уроку, навчальних матеріалів, використання адаптованих матеріалів для підтримки в дистанційному навчанні.

Домашнє завдання: розроблення адаптованого або модифікованого плану уроку та навчальних матеріалів до нього для учня з ООП (учасники виконають завдання для одного з учнів свого класу).

3. 3 грудня, (16:0017:00), сесія відповідей на запитання учасників.

Після успішного проходження тренінгу учасники отримають сертифікати, які можуть бути зараховані як підвищення кваліфікації. Для отримання сертифіката виконання домашніх завдань – обов’язкове.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” планує відновити ресурсні зустрічі для вчителів та директорів шкіл із дитячою та сімейною психологинею Світланою Ройз.

Фото: автор – gpointstudio, Depositphotos

Місце

онлайн

Час

19 листопада - 3 грудня

Організатор

ГО "Смарт освіта" та Міжнародний фонд "Відродження"

Вартість

безкоштовно

Хочу на подію

Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.