Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

2 Листопада 2020

Онлайн-практикум “Часи змін і пошук рівноваги. Як взаємодіяти з дітьми через читання”

Пам’ятаєте, яким був світ 10 років тому? Соціальні проблеми 2010-го? Технології, які тоді здавалися чимось дивовижним, а зараз завдяки їм ми створюємо цей пост? Пригадуєте час, коли слово “пандемія” вживалося переважно у професійній лексиці?

Світ змінюється як ніколи швидко. І разом з ним змінюється контекст, в якому формується світогляд нових поколінь. Книга “Залюднена планета. Як нас стало сім мільярдів” Галини Глодзь, окрім демографічних змін, допомагає усвідомити різницю контексту, в якому перебували люди від давнини і до сьогодні.

З книжки підлітки дізнаються про

  • зміни населення від давнини до сьогодні;
  • зміну ставлення людей до власного тіла;
  • роль сім’ї в різні епохи;
  • а також зрозуміють, що нам пощастило жити у час технологій та якісної медицини.

Цим темам буде присвячений вебінар “Часи змін і пошук рівноваги. Як взаємодіяти з дітьми через читання”. На прикладі книжки поспілкуємося про сприйняття глобальних процесів — пандемію, урбанізацію, зміну клімату та інші. Розглянемо шляхи виходу зі стану тривожності, що пов’язана з цими змінами.

Запрошуємо долучитися до вебінару в четвер, 5 листопада, о 19:00.
Трансляція відбудеться на платформі zoom.

Спікерки:

  • Валентина Мержиєвська, кураторка освітнього напрямку “Порталу”, співзасновниця і викладачка альтернативної школи “БеркоШко”.
  • Галина Глодзь, літературознавиця, перекладачка, редакторка, авторка книжок “Залюднена планета. Як нас стало сім мільярдів”, Бустрофедон та інші. Коротка історія читання”.

Кому буде цікаво: вчителям, бібліотекарям, батькам.

Зареєструватись можна тут.

Подія на FB

Місце

онлайн

Час

5 листопада
19:00-20:30

Організатор

Портал. Видавничо-освітній проект

Вартість

150 грн

Хочу на подію

Обговорення