Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Березня 2021

Тренінги щодо організації підготовчих курсів для вступників з тимчасово окупованих територій

Громадська організація “Фонд “Відкрита політика”” за підтримки МОН організовує проведення тренінгу “Організація та промоція підготовчих курсів” для мешканців тимчасово окупованих територій. 

Тренінг проходитиме на базі Міжнародної Зеленої школи (с. Космач, Косівського району Івано-Франківської області).

Участь у тренінгу можуть брати:

  • працівники центрів довузівської підготовки та профорієнтаційної роботи, приймальних комісій та освітніх центрів “Донбас / Крим – Україна”, відділів маркетингу та зв’язків із громадськістю, закладів вищої освіти Донецької та Луганської областей та інших регіонів;
  • представники уповноважених закладів загальної середньої освіти, що співпрацюють з освітніми центрами, та представники громадських організацій, які працюють з молоддю з тимчасово окупованих територій та прифронтової зони.

Дати проведення:

  • 20 – 25 березня для представників Донецької області, Херсона, Житомира;
  • 26 – 31 березня для представників Луганської області, а також Слов’янська, Харкова, Києва.

Програма заходу:

  • Модуль 1. Нормативно-правова база організації роботи підготовчих курсів та діяльності освітніх центрів “Донбас / Крим Україна” в 2021 році. Консультаційна підтримка вступників з ТОТ (гаряча лінія з питань освіти для мешканців ТОТ та інструменти комунікації із вступниками).
  • Модуль 2. Онлайн менеджмент під час вступної кампанії та підготовки роботи курсів. Інструменти онлайн-менеджменту, SCRUM, комунікація в умовах пандемії.
  • Модуль 3. Промоція освітніх центрів “Донбас – Україна”, “Крим – Україна” та підготовчих курсів. Комунікаційна стратегія, маркетинг, контент-план.
  • Модуль 4. Технічне забезпечення дистанційного навчання на підготовчих курсах. Інструменти забезпечення конфіденційності та організація навчання на онлайн платформі G Suite for Education Enterprise (формування розкладу через Google Calendar, створення сайту, курсів, афіш, корпоративних адрес та забезпечення конфіденційності).

Участь: безплатна. Всі витрати на трансфер, проживання та харчування забезпечуються за рахунок організаторів.

Зареєструватись на першу сесію можна до 12 березня за посиланням, на другу – після 16 березня за посиланням

У разі виникнення додаткових запитань можна звертатись за номером 050 767 10 66 (Наталія Мацай) та електронною адресою [email protected].

Захід проводиться у межах проєкту “Доступність освіти для мешканців тимчасово окупованих територій (підтримка державної гарячої лінії)”, що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Ілюстрація взята з сайту МОН

Місце

с. Космач, Косівський район Івано-Франківської області

Час

20-31 березня

Організатор

ГО «Фонд "Відкрита політика"»

Вартість

безплатно

Хочу на подію

Обговорення