Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

12 Квітня 2021

Онлайн-толока EdCamp Ukraine для розуму і серця: #2/2021 – “Інноваційність у педагогічній професії: розвиток природничо-математичної компетентності, національна платформа професійного зростання, творчі можливості спільноти”

Команда EdCamp Ukraine запрошує до співтворчості та інноваційних відкриттів під час Онлайн-толоки EdCamp Ukraine для розуму і серця: #2/2021 – “Інноваційність у педагогічній професії: розвиток природничо-математичної компетентності, національна платформа професійного зростання, творчі можливості спільноти”.

Усесвітній День творчості та інноваційної діяльності, 21 квітня 2021 року, пропонуємо провести разом із нами під час Онлайн-толоки EdCamp Ukraine для розуму і серця #2/2021 з 14:00 до 19:20.

У програмі:

  1. Інноваційні методи із зацікавлення учнівства математикою від завідувачки лабораторії математичних наук НЦ МАН Катерини Терлецької.
  2. Фахові поради від колег-педагогів щодо модернізації природничо-математичної освіти.
  3. Презентація і запуск національної платформи можливостей підвищення кваліфікації педагогічних працівників “EdWay”.
  4. Мовна ПідКЛЮЧка з Оленою Масалітіною і руханка з Мілою Захаровою.
  5. Стратегії швидкої допомоги програми СЕЕН від інструкторок Центру розвитку навичок усвідомленості і емоційного інтелекту “Mindspot”.
  6. Творчі анонси спільноти: путівник для освітян з недискримінаційного вчителювання, програма “Навчай для України”, конкурс “Будь архітектором” 2021.

(Остаточний перелік сесій і спікерів/-ок погоджується, уточнена програма буде надана пізніше.)

Устигніть ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ до участі в Онлайн-толоці EdCamp Ukraine: для розуму і серця #2/2021 “Інноваційність у педагогічній професії: розвиток природничо-математичної компетентності, національна платформа професійного зростання, творчі можливості спільноти” ДО 12:00 години 19 квітня (понеділок) за покликанням.

У формі також викладено короткий опис сесій. Онлайн-форму буде закрито в момент, коли надійдуть 5 000 реєстрацій.

КОНКУРСНОГО ДОБОРУ НА ВХІД НЕ БУДЕ, за бажання можна отримати сертифікат про підвищення кваліфікації, але за чинними правилами в EdCamp Ukraine.

Просимо УВАЖНО ОЗНАЙОМИТИСЯ З УМОВАМИ ОТРИМАННЯ СЕРТИФІКАТА.

Інформацію про Відділ управління якістю ГО “ЕдКемп Україна” можна почитати тут, а переглянути коротеньке і зрозуміле відео про умови отримання сертифікатів за події від EdCamp Ukraine – ось тут.

Щиро дякуємо партнеру проєкту – Громадській службі миру – GIZ Україна.

Як і завжди, ми відкриті до партнерства та пропозицій – адже в тому й сутність толоки – гуртом братися за велике!

Місце

онлайн

Час

21 квітня з 14:00 до 19:20

Організатор

EdCamp Ukraine

Вартість

безплатно

Хочу на подію

Обговорення