Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Грудня 2020

5-й Міжнародний освітній онлайн-форум

Учасники The 5th International Forum “NewEdu-2020: Tech Future in Focus” — викладачі закладів освіти різних рівнів, батьки, тренери неформальної освіти з різних міст та областей нашої держави.

Спікерами форуму стануть відомі експерти й діячі освіти з України та з-за кордону (Фінляндії, Данії, Литви, США, Ізраїлю, Естонії, Швейцарії, та ін).

Мета заходу — створення простору нового мислення серед освітянської спільноти на засадах глобальних викликів суспільства, сучасних принципів осмислення майбутнього і місцевих технологічних трендів.

Протягом двох днів форуму учасники події зможуть ознайомитися з провідними ідеями й тенденціями в світовій освітній сфері, а також дізнатися від наших закордонних спікерів, як COVID-19 вплинув на освіту в різних країнах. На різноманітних івентах відвідувачі отримають відповіді на питання щодо впровадження сучасних технологій у навчання та розвитку м’яких навичок; “прокачають” власні скіли з тренером від компанії Google та дізнаються про рецепти успішного життя та ефективної роботи від експертів. Міжнародний форум включатиме в себе: дискусійні панелі, тематичні круглі столи, нетворкінг, презентації від партнерів, онлайн-виставку компаній-партнерів.

Дізнатись детальніше та зареєструватись можна тут.

Місце

онлайн

Час

10-11 грудня

Організатор

Вартість

безкоштовно (пакети з перекладом - від 145 грн)

Хочу на подію

Обговорення