Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

До уваги вчителів! Модуль з інтегрованого курсу “Українська мова” для 3-го пілотного класу (30 тиждень)

З’явився модуль (орієнтовне календарно-тематичне планування) з інтегрованого курсу “Українська мова” на тридцятий тиждень для 3-го пілотного класу.

У ньому окреслено змістові лінії, запропоновано зміст і також є додатки з активностями.

“Усі завдання цього модуля спрямовані на дистанційний формат навчання. Цього тижня ми знов пропонуємо використати гугл-форму для опрацювання одного з текстів. Просимо всіх спробувати модифікувати для себе цю гугл-форму (див. посилання до тижня 28), щоб зворотний зв’язок від учнів був спрямований до вас.

Розглядайте це прохання як підготовку до того, що наступного тижня ми плануємо запропонувати учням ще один діагностичний тест, тепер це вже буде тест №3, саме в гугл-формі, і вам необхідно буде обов’язково модифікути її з тестом для власного керування і надання зворотного зв’язку”, – зазначили розробники.

Авторками цього календарно-тематичного планування є Ірина Старагіна, Аліна Ткаченко, Людмила Гуменюк, Оксана Волошенюк та Ольга Романюк.

МОВ_3_клас_тиждень_30

Завантажити документ

Дивіться також модулі на третійчетвертийп’ятийшостийсьомийвосьмий, дев’ятий, десятий, одинадцятий, дванадцятий, тринадцятий, чотирнадцятий, п’ятнадцятий, сімнадцятий, вісімнадцятий, дев’ятнадцятий, двадцятий, двадцять перший, двадцять другий, двадцять третій, двадцять четвертий, двадцять п’ятий, двадцять шостий, двадцять сьомий, двадцять восьмий та двадцять дев’ятий тижні.

“Нова українська школа”

Титульне фото:  автор – Kimberly Farmer, Unsplash

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber

Матеріали за темою

Обговорення