Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

24 Квітня 2024

Англійська за донат: школярів і їхніх батьків запрошують взяти участь у благодійній ініціативі від школи англійської

Батьків школярів від 9 до 16 років запрошують доєднатися до благодійного проєкту на підтримку Збройних сил України й покращити рівень англійської своїх дітей.

Про це редакції “НУШ” повідомили автори ініціативи школа англійської “Green Country”.

За кожен донат від 100 гривень, зроблений батьками, педагоги проведуть для їхніх дітей заняття з розмовної англійської мови. Зареєструватися для участі в проєкті всі охочі можуть з 20 квітня до 19 травня за посиланням.

Уроки відбуватимуться щовихідних у дистанційному форматі. Їх проводитимуть носії англійської мови випускники Union College (Нью-Йорк, США). Під час кожного заняття школярі та школярки розглядатимуть нові цікаві й актуальні теми: від музики та кіно, до космосу й новітніх технологій.

100% зібраних коштів організатори спрямують на допомогу підрозділу ЗСУ, у якому служить близький друг працівниці школи.

“Це наша доросла позиція – жити в тих умовах, які ми маємо, а не ігнорувати їх. Тому всі наші події – це для підтримки ЗСУ або їхніх сімей. […] Водночас ми розуміємо, що потрібно шукати способи робити більше. […] Поки військові піклуються про нас, ми повинні піклуватися про них. Не забуваймо, що саме завдяки їм ми маємо можливість працювати й створювати освітні можливості для українських школярів”, – кажуть у “Green Country”.

Раніше ми розповідали, що 11-класниця встановила рекорд України зі знання англійської мови.

Титульне фото: школа англійської “Green Country”


Обговорення