Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

17 Вересня 2024

Батьків і опікунів дітей дошкільного та молодшого шкільного віку запрошують на безплатні вебінари “Турбота і взаємопідтримка”

Батьків та осіб, які піклуються про дітей віком від 0 до 8 років, запрошують на безплатні вебінари “Турбота і взаємопідтримка”.

Про це редакції “НУШ” повідомили одні з організаторів події ЮНЕСКО.

Зареєструватися для участі в онлайн-заходах усі охочі можуть за посиланням.

Вебінари відбудуться 24 і 26 вересня о 19:00 у Zoom.

Під час онлайн-заходів учасники й спікери поговорять про важливість підтримки емоційного добробуту та розвитку дітей під час кризи та/або вимушеного переселення.

Зокрема, на батьків / опікунів чекають:

  • 24 вересня вебінар “Турбота про себе. Підтримка емоційного добробуту”: учасники й учасниці докладніше дізнаються про практичні інструменти підтримки власного емоційного здоров’я (особливо під час піклування про дітей), а також про ознаки стресу в дітей та ефективні методи його подолання.
  • 26 вересня вебінар “Навчання та розвиток через гру. Адаптація до змін”: учасники й учасниці зможуть опанувати стратегії підтримки допитливості та сприяння навчанню дитини через ігрові активності вдома. Крім того, батьки / опікуни отримають практичні поради, які допоможуть у подоланні стресу, викликаного значними змінами (наприклад, вимушеним переселенням).

Докладнішу інформацію читайте на офіційній Facebook-сторінці події за посиланням.

Раніше ми розповідали, що педагогів дошкілля запрошують на безплатний “Базовий курс для вивчення англійської мови з нуля”.

Титульне фото: ЮНЕСКО


Обговорення