Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

16 Жовтня 2023

Безплатна підготовка до НМТ: у Львові започаткували “Соціальне репетиторство”

У Львові стартувала послуга “Соціальне репетиторство”, завдяки якій учні 9-11 класів можуть безплатно підготуватися до національного мультипредметного тесту.

Про це повідомили на порталі “Суспільне”.

Зазначається, що послуга діє у “Просторі турботи”, що на вулиці Богдана Хмельницького, 63 (Львів).

Заняття для учнів 9-11 класів відбуваються тричі на тиждень у групах по 10 осіб. Урок триває 60 хвилин. Крім того, у хабі учні отримують усі необхідні підручники та навчальні матеріали.

“Оцінок як таких немає, але є домашні завдання, діти працюють із різними матеріалами. Кожного заняття в нас є тестування, за яким ми оцінюємо рівень знань. Так ми бачимо, чого вони навчилися, а що ще варто додати до програми”, – розповіла вчителька історії Христина Бутовська.

Як стверджують організатори, соціальне репетиторство створили для школярів, родини яких належать до незахищених категорій населення, аби вони змогли краще підготуватися до НМТ. Серед тих, хто відвідує заняття, 40% – учні з сімей ВПО. Крім того, у хабі займаються діти з багатодітних сімей, сімей військовослужбовців, діти позбавлені батьківського піклування та інші.

Наразі в “Просторі турботи” триває новий набір учнів, адже через велику кількість охочих там нещодавно відкрили ще одну навчальну групу.

Читайте також: Віртуальна наукова лабораторія: корисні ресурси для учнів і педагогів”.

Титульне фото: “Суспільне”


Обговорення