Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

3 Квітня 2023

Чат-бот з підготовки до НМТ: школярі можуть прокачати знання з математики й виграти планшети Apple iPad

ЗНО ВОТ Challenge – це змагання з математики, яке допоможе абітурієнтам й абітурієнткам прокачати свої знання, підготуватися до НМТ й отримати за це призи. Система працює на базі чат-боту, який розробив Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця в партнерстві з українською ІТ-компанією SoftServe.

Про це “НУШ” повідомили автори чат-боту.

ЗНО BOT Challenge протягом останніх 6 років допомагав школярству вивчати математику для ЗНО й НМТ. У 2021 році бот допоміг підготуватися 19 750 учасникам, а в 2022, попри повномасштабну війну, 28 600 учнів змогли підтримувати свій рівень знань з математики завдяки боту.

Цьогоріч учасники й учасниці розвʼязуватимуть завдання з НМТ, які пропонуватиме чат-бот, а за правильні відповіді їм нараховуватимуть призові бали.

До участі запрошують учнівство 9-11 класів з усіх куточків України. Однак варто зауважити, що потрібно грати в боті під власним ім’ям і лише з одного облікового запису.

Як приєднатися:

  • запустити бот і натиснути “Розпочати”;
  • заповнити реєстраційну форму​ для участі в челенджі;
  • повернутися в бот й отримати завдання, яке треба розв’язати;
  • якщо відповідь правильна – отримати за це бали;
  • вирішувати якомога більше завдань, збирати бали й підніматися турнірною таблицею.

Учасники з найбільшою кількістю балів на 12:00 26 травня 2023 року стануть переможцями. Ті, хто посядуть перші три місця, отримають планшети Apple iPad, а для решти учасників організатори чемпіонату передбачили спеціальні номінації та призи.

“У межах чат-боту можна взяти участь в онлайн-подіях, присвячених підготовці до іспитів, математиці, вступним кампаніям університетів, навчальним та кар’єрним можливостям в ІТ-сфері”, – додає В’ячеслав Лаптєв, Educational Program Manager, SoftServe.

Читайте також: “Вчися вухами”: аудіоуроки з української мови, літератури й історії України для 8–11 класів від ГО “Смарт освіта”.

Зображення: ЗНО BOT Challenge


Обговорення