Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Травня 2022

Дітей запрошують на онлайн-зустріч з усесвітньо відомим астронавтом

ГО “Смарт освіта” запрошує учнівство на зустріч з астронавтом Крісом Остіном Хедфілдом.

Вона відбудеться 10 травня о 17:00 (увага, час зсунувся, раніше зустріч була запланована на 17:30). Долучитися можна в ютубі за цим посиланням.

Він справжній “космічний вовк”: провів у космосі понад 165 днів, двічі літав на шатлі та бував на Міжнародній Космічній Станції. Та цим не завершується список його досягнень: він пише книжки, вміє кататися на лижах, полюбляє бігати, кататися на конях, грати волейбол, співати та грати на гітарі.

До речі, Кріс є також відомим блогером – під час свого візиту на МКС він записував відео-блог, де показував, як це - жити в умовах повної невагомості. А його кавер-версія пісні Девіда Боуї “Space Oddity”, записана на борту космічної станції, зібрала на Youtube понад 50 млн переглядів та стала першим музичним відео, знятим у космосі. Ви також можете переглянути це відео:

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина брала участь у таких зустрічах, долучайтесь до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Також у Кракові організація запустила Мистецький клуб для українських дітей на двох локаціях.


Обговорення