Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Січня 2023

Діти полеглих героїв отримали книжки від Мінветеранів

Діти загиблих захисників та захисниць отримали пакунки з літературою для дітей українською мовою – родинам передали першу партію в 500 одиниць. Далі книги будуть доставлені малечі в усі регіони країни. 

Про це Міністерство у справах ветеранів України повідомляє на своєму сайті.

Заступниця міністра у справах ветеранів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тетяна Калита зазначила, що Мінветеранів разом з іншими українськими міністерствами залучене до політики формування та утвердження громадянської ідентичності. Під час війни боротьба йде не лише за ресурси, а й за свідомість та ідентичність – те, ким себе визнають людина та спільнота. Читання якісних книжок українською мовою сприяє формуванню національної свідомості в дітей.

Також під час зустрічі члени сімей загиблих захисників і захисниць України обговорили актуальні питання з очільниками та фахівцями профільних директоратів Мінветеранів. Зокрема, ішлося про належне забезпечення соціальних гарантій членів родин, спрощення доступу до адміністративних послуг тощо.

Нагадаємо, що сьогодні, 25 січня, – останній день, коли діти загиблих героїв можуть подати заявку на безплатне навчання в Канаді.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Міністерство у справах ветеранів України


Обговорення