Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

3 Травня 2023

Діти в різних містах України запустять повітряних зміїв “з мріями” у межах заходів до Євробачення-2023

5 травня 500 дітей з чотирьох українських міст і діти з британського міста Ліверпуль одночасно запустять у небо символічних повітряних зміїв. На них намалюють і напишуть свої мрії та бажання.

Про це повідомляє “Освіта24”.

У Києві запуск відбудеться 5 травня о 13:00 на Троїцькій площі – одночасно із іншими містами України й Ліверпулем. Участь у цьому заході візьмуть 125 школярів.

Серед учасників – діти, які через повномасштабну війну вимушено покинули власні домівки. Школярі з різних куточків нашої країни, де наразі триває боротьба з ворогом, розкажуть власні історії і поділяться мріями, які хочуть донести до всього світу.

Підтримати дітей у Києві завітають міністр освіти та науки України Оксен Лісовий і зірки шоубізнесу.

“Унікальність проєкту в тому, що він відбувається саме в Україні та дозволяє українцям стати свідками атмосфери Євробачення у рідних містах. Запуск повітряних зміїв 5 травня – символу проєкту, на якому діти написали свої мрії, відбудеться у Києві, Львові, Хмельницькому та Полтаві”, – зазначають у повідомленні.

Читайте також: ““Школа перемоги”: лялькові відеоказки, які можна використати у виховній роботі, знімають у Кропивницькому”.

Фото: Дитячий портал “Пустунчик”


Обговорення