Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Березня 2024

Для абітурієнтів створили чат-бот, який може розрахувати ймовірність вступу в університет

Для українських абітурієнтів і абітурієнток створили спеціальний чат-бот “Вступ Helper”. З його допомогою випускники й випускниці можуть розрахувати свій конкурсний бал і визначити можливість вступу на бюджет до конкретного закладу вищої освіти країни.

Про це повідомила ГО “Освіторія”.

Ознайомитися з функціями чат-бота можна за посиланням.

Крім калькулятора НМТ, чат-бот також містить усю необхідну інформацію, яка стосується:

  • пільг;
  • конкурсного балу;
  • значення пріоритетів тощо.

Скористатися “Вступ Helper” всі охочі можуть безплатно.

Як зазначив голова команди розробників і студент КНУ імені Шевченка Олександр Кудрявченко, інновація покликана зробити алгоритм вступу простішим для українських абітурієнтів.

“Він повинен проінформувати, надати впевненості, зменшити рівень стресу та допомогти розставити пріоритети майбутнім студентам, і дати їм змогу отримати бюджетне місце!” – додав він.

Крім того, автори проєкту проводять безплатні офлайн- і онлайн-заходи, присвячені вступній кампанії та її особливостям. Докладніше ознайомитися з найближчими подіями й зареєструватися для участі в них, майбутні абітурієнти й абітурієнтки можуть за посиланням.

Читайте також: ”Як перевірити свої шанси на вступ до університету: інструкція від МОН”.

Титульне фото: “НУШ”

Проєкт реалізують в межах програми UPSHIFT, яку в Київській області реалізує ГО “Агенція локальних ініціатив” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.


Обговорення