Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Грудня 2018

Для освітян відкрили 200 стипендій на тренінг з ненасильницької комунікації

Міжнародний інститут інтегрального розвитку, Empatia та MacPaw розпочали стипендіальний проект “Ефективні та об’єднуючі комунікації для освітян”.

Щоб поборотися за одну із 200 стипендій на безкоштовну участь в тренінгу з ненасильницької комунікації, потрібно заповнити анкету за цим посиланням.

Тренінги проводитиме міжнародна сертифікована тренерка з Угорщини Ева Рамбала. Всього відбудуться три заходи у 2019 році: 31 січня, 12 квітня та 19 листопада.

Ненасильницька комунікація (ННК) – це метод побудови стосунків між людьми, заснований на чесності, емпатії, доброзичливості, відкритості та шанобливості, який дозволяє знайти спільну мову навіть у складних конфліктних ситуаціях, враховуючи почуття і потреби кожної людини.

Метод заснований у 6о-х роках американським психологом доктором Маршаллом Б. Розенбергом і користується популярністю у світі, оскільки прокладає шлях до зцілення та примирення і однаково ефективно працює у близьких і родинних стосунках, спілкуванні з колегами та дітьми, в школах та організаціях, в системі охорони здоров’я, поліції та на лінії фронту. Метод ННК визнано одним із найефективніших способів примирення й відновлення порозуміння між людьми у світі.

Детальніше про тренінги можна дізнатись за цим посиланням.

Ілюстрація: подія на FB


Обговорення