Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

27 Червня 2023

До уваги учнівства 9-11 класів: до завершення реєстрації на змагання з кібербезпеки Sikorsky CTF лишилося два дні

Sikorsky CTF – онлайн-змагання Capture-the-Flag (CTF) в стилі Jeopardy, створене для перевірки та підвищення навичок учнів старших класів шкіл і студентів закладів вищої освіти України з кібербезпеки. Змагання відбуватиметься 1-2 липня 2023 року.

Докладно із правилами можна ознайомитися за посиланням.

Реєстраційна форма буде відкрита до 29 червня о 23:59.

Змагання поділено на дві основні категорії: “Університет” і “Джуніор”.

Категорія “Джуніор” призначена для учнів 9-11 класів шкіл, учнів професійно-технічних та позашкільних закладів освіти та випускників шкіл 2023 року.

Учасники повинні сформувати команду в складі 2-5 осіб, однак кожен учасник або учасниця мають зареєструватися індивідуально. Капітани мають вигадати назву й пароль для команди і створити команду на платформі змагань до 29 червня 23:59.

Три найкращі команди в категоріях “Університет” та “Джуніор” будуть нагороджені цінними подарунками для молодих кібер-спеціалістів. Переможці в категоріях “Університет” та “Джуніор” повинні будуть підтвердити свій статус студента/учня, надіславши копії документів кожного члена команди. У випадку, коли хоча б один учасник цієї команди не зможе підтвердити свій статус приналежності до відповідної категорії, команда автоматично буде зараховано до категорії “Інші”.

Нагадуємо, що безплатна онлайн-зустріч із канадським альпіністом Крісом Даре відбудеться вже сьогодні о 16:00.

Афіша: Sikorsky CTF


Обговорення