Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Квітня 2024

Дослідження психоемоційного стану вчителів: педагогів запрошують взяти участь в опитуванні

ГО “Смарт освіта” запрошує педагогів і педагогинь долучитися до масштабного Дослідження психоемоційного стану освітян та їхньої готовності до психосоціальної допомоги учням та батькам, яке вже успішно стартувало серед шкільних психологів.

Зареєструватися вчителі й учительки можуть, заповнивши google-форму за посиланням.

Взяти участь в онлайн-опитуванні, яке відбуватиметься в 3 хвилі, можуть освітяни з усієї України. Для його проходження учителям потрібно буде приєднатися до спеціально створеного Telegram-каналу, куди координатори надсилатимуть посилання на анкети (їх заповнення не забере багато часу).

Дослідження допоможе вивчити реальні потреби освітян, дізнатися:

  • що відчувають українські вчителі під час війни;
  • як українські педагоги борються з вигоранням і внутрішньою тривогою;
  • де вчителі беруть сили для підтримки себе та тих, хто поруч,

а також розробити та / або адаптувати найкращі міжнародні практики для покращення ментального здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

Розроблені на основі результатів дослідження психологічні тренінги й вправи допоможуть підвищити рівень “психологічного імунітету” українців і українок.

Найактивніші учасники й учасниці отримають змогу надалі брати участь у навчанні на безплатних онлайн- та офлайн-курсах (зокрема для підвищення кваліфікації) від ГО “Смарт освіта”.

Довідково:

ГО “Смарт освіта” проводить дослідження в партнерстві з Міністерством освіти і науки України за підтримки Americares Foundation, Inc., за участі команди науковиць Житомирського державного університету імені Івана Франка та асоційованої професорки Іллінойського університету (США) докторки Тари Пауелл.

Читайте також: “Оприлюднили 8 модуль “Національного проєкту: пишемо есе”: де шукати матеріали”.

Титульне фото: minre.gov.ua


Обговорення