Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

19 Липня 2018

EdCamp анонсував набір на нові освітні проекти

EdCamp Ukraine відкрив набір для педагогів на вебінар для організації і проведення “серпневих (не)конференцій” і “EdCamp in a Box 4.0”.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці EdCamp.

  • Зареєструватись на участь у вебінарі для організації і проведення “серпневих (не)конференцій можна за посиланням.

Там говоритимуть про те, як можна використати демократичний формат (не)конференцій EdCamp на традиційних серпневих конференцях, ділитимуться ідеями, які виникли та вже були апробовані у вчительских спільнотах, та відповідатимуть на запитання.

Реєстрація відкрита до 23:59 5 серпня 2018 року.

Вже 6 серпня до 12:00 на електронну пошту, яку ви зазначите у формі реєстрації, надійде лист із зазначеними датою та часом проведення вебінару, а також посиланням на вхід (цим посиланням можна буде поділитися з колегами), його дата і час.

Програма надає необхідне організаційно-методичне забезпечення для проведення події та розбудови освітянської спільноти у вашому регіоні чи населеному пункті. Команда EdCamp Ukraine надасть “коробкове рішення” та менторську підтримку події.

Аби якісно підготувати заявку, EdCamp радить прочитати книгу “Зростаємо разом з EdCamp’ом” від видавництва “Шкільний світ” і пройти відкритий онлайн-курс “Як провести EdCamp для своєї громади” від ВУМ-online.

Анкету можна заповнити до 10 вересня 2018 року.

Фото: EdCamp


Обговорення