Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Березня 2021

Флешмоб відеороликів з подяками вчителям – як взяти участь

МОН спільно з фінським проєктом “Навчаємось разом” + проєктом ЄС проводять кампанію “Подякуй вчителю”.

Долучитись до кампанії можна, завантаживши відео зі словами вдячності на YouTube та додавши в опис до нього хештег #Подякуй вчителю.

Також можна поставити на фото профілю у фейсбуці цю рамку.

Мета проєкту – нагадати українцям про важливу роль, яку вчителі відіграють у розвитку учнів, навіть у дорослому житті.

Участь у кампанії вже взяли телеведуча Наталія Мосейчук, дослідниця Антарктиди Марія Павловська, дитяча письменниця Тетяна Стус, президент Федерації Стронгмену України Сергій Конюшко та заступник міністра освіти і науки Артур Селецький.

Кампанія “Подякуй вчителю” є завершальним етапом національного проєкту “Класний вчитель”. Увесь проєкт має на меті промотувати українських вчителів як сучасних, компетентних, ерудованих і творчих педагогів, яких люблять учні та яким довіряють батьки.

У межах проєкту створили:

  • онлайн-опитування для батьків учнів та вчителів, за результатами якого було отримано портрет ідеального вчителя, як його бачать батьки та самі вчителі;
  • спецпроєкт з онлайн-виданням “Українська правда. Життя” про сучасні формати освіти та важливі компетентності педагогів, які вони мають застосовувати на практиці в Новій українській школі;
  • соціальний відеоролик, а також білборди з реальними українськими вчителями.

Нагадаємо, з’явилась нова добірка матеріалів для початкової школи від фінського проєкту.

Ілюстрація: скріншот YouTube-ролику в межах кампанії “Подякуй вчителю”

Цей матеріал підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії. Висловлені тут погляди жодним чином не можуть сприйматися як офіційна думка Європейського Союзу чи Міністерства закордонних справ Фінляндії.


Обговорення