Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

3 Грудня 2022

Google виділяє 2 млн доларів Україні на цифрову освіту

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі повідомляє про результати зустрічі з командою техногіганта Google.

За його словами, компанія підтвердила рішення про надання 2 млн доларів Україні на цифрову освіту та 50 тисяч ліцензій Workspace для Уряду, яким органи влади зможуть користуватися безкоштовно протягом року.

Грант у 2 млн доларів буде спрямовано на “навчання українців цифрової грамотності, подолання цифрового розриву та масштабування платформи Дія.Цифрова освіта”, зазначив Михайло Федоров.

Урядовець поділився планами на запуск англомовної версії порталу з програмами рескілінгу, персоналізованими навчальними траєкторіями з елементами АІ, а також рекомендаціями щодо працевлаштування. Він переконаний, що у майбутньому це дозволить українцям швидко й просто здійснювати пошук роботи, а відтак – брати участь в економічному відродженні держави.

Читайте також: Google презентував українською застосунок для людей із порушенням моторики та мовлення, який озвучує фрази”

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – manae, Depositphotos


Обговорення