Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Квітня 2024

IT Future Conf 2024: освітян і школярів запрошують на конференцію про ІТ-сферу

Учителів інформатики, учнів старших класів і їхніх батьків запрошують на найбільшу в Україні профорієнтаційну конференцію, присвячену сфері інформаційних технологій, “IT Future Conf 2024”. Під час заходу учасники й учасниці докладніше дізнаються про перспективи ІТ-освіти та кар’єри в цій сфері.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Зареєструватися для участі в події всі охочі можуть за посиланням.

Конференція відбудеться 15 травня у Львові. Докладнішу інформацію про місце проведення учасники та учасниці отримають після реєстрації.

Для дорослих і підлітків, які не зможуть доєднатися до офлайн-події, буде доступна онлайн-трансляція на YouTube-каналі Львівського ІТ Кластера.

Під час конференції 10 спікерів із галузі розкажуть про актуальні професії майбутнього й роботу в ІТ-індустрії, а також поділяться останніми новинами та тенденціями зі світу ШІ. Зокрема, йтиметься про:

  • Living with Tech;
  • Data Science;
  • Artificial Intelligence;
  • Cybersecurity;
  • UI/UX Design;
  • Electronics;
  • Robotics.

Крім того, запрошені експерти поділяться з учасниками й учасницями секретами успішного старту кар’єри в ІТ і розкажуть про застосування штучного інтелекту та роль технологій у розвитку мистецтва.

Окремий виступ під час конференції також матимуть школярі-вихованці Малої академії наук. Вони презентують власні інноваційні проєкти – каркасний екзоскелет і безлопатевий вітрогенератор.

Наприкінці події учні та їхні батьки отримають сертифікати про участь, а вчителі інформатики (після проходження фінального тестування) – сертифікати із зазначенням кількості годин від Львівського ІТ Кластера та Львівського національного університету імені І. Франка.

Докладніше дізнатися про програму заходу та спікерів можна тут.

Читайте також: “Верховна Рада ухвалила в першому читанні зміни до Закону про початкову загальновійськову підготовку: що зміниться для учнівства”.

Титульне фото: dou.ua


Обговорення