Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

21 Квітня 2023

Канадські океанологи з центру Ocean Wise запрошують школярів взяти участь в акції День Землі 2023

На честь Дня Землі канадська організація з вивчення океанів Ocean Wise запрошує дітей та підлітків віком до 18 років намалювати те, що вони найбільше люблять на Землі.

Щоб взяти участь в акції, потрібно обрати форму англійською або українською мовою за цим посиланням (або на сайті “НУШ”) і роздрукувати її.

Створений у роздрукованій формі малюнок потрібно відсканувати й надіслати на електронну адресу [email protected], зазначивши в темі “Earth Day”.

Роботи приймають з 19 до 28 квітня (16:00 за тихоокеанським часом).

Мистецький конкурс до Дня Землі “Ocean Wise Earth Day Art Challenge” відкритий для всіх дітей віком до 18 років у будь-якій точці світу.

Учасники й учасниці можуть намалювати улюблену тварину, найкраще місце для ігор на свіжому повітрі з друзями, місце, де хотіли б побувати (наприклад, джунглі або океан) або будь-що інше на Землі, що викликає захват.

Усі роботи будуть виставлені на сайті Ocean Wise, де можна буде коментувати малюнки інших учасників у позитивному ключі. Роботи, які увійдуть до короткого списку фіналістів, будуть розміщені на сторінках Ocean Wise у соціальних мережах.

Читайте також: “Юних режисерів і режисерок запрошують взяти участь у Дитячому кіноконкурсі до 10 Чілдрен Кінофесту”.

Фото: Хмельницька міська рада


Обговорення