Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Серпня 2023

Канадський музей динозаврів Royal Tyrrell Museum of Palaeontology запрошує на віртуальну екскурсію

ГО “Смарт освіта” запрошує дорослих і дітей на безплатну віртуальну екскурсію до канадського музею динозаврів Royal Tyrrell Museum of Palaeontology.

Подія відбудеться 23 серпня о 18:00 за Києвом.

Приєднатися в ZOOM усі охочі можуть за цим посиланням. Пароль для доступу – smart.

Вік учасників не обмежений.

Мова події – англійська.

Під час онлайн-зустрічі учні та учениці зможуть побувати на віртуальній інтерактивній екскурсії канадським музеєм палеонтології Royal Tyrrell Museum of Palaeontology. Він славиться однією з найбільших у світі експозицій, присвячених динозаврам. Під час віртуальної екскурсії діти та підлітки вирушать у захопливу подорож минулим нашої планети та розкриють перед собою таємниці створінь, які панували на Землі мільйони років тому.

За допомогою сучасних технологій учасники онлайн-зустрічі матимуть змогу дізнатися цікаві факти про життя динозаврів, детально роздивитися скам’янілості, а також побачити реконструкції завропсидів і їхніх ареалів існування. Інтерактивна подорож канадським музеєм Royal Tyrrell Museum of Palaeontology стане справжнім відкриттям для всіх, хто захоплюється археологією та палеонтологією або ж просто цікавиться історією нашої планети.

Довідково:

Проєкт “Зустрічі англійською для дітей з англомовними вчителями” здійснює ГО “Смарт освіта” за підтримки Educo Foundation у партнерстві з ГО “Classrooms Without Walls”.

Читайте також: “Вчися вухами”: нові уроки з української мови, літератури та історії для 7–11 класів.

Афіша – ГО “Смарт освіта”, зображення в тексті – Royal Tyrrell Museum of Palaeontology


Обговорення