Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Вересня 2021

Колишня учениця поранила двох учительок у полтавській школі. Батьки кажуть, що здавали гроші на охорону

У Полтаві в школі №11 колишня учениця влаштувала там стрілянину з арбалета.

Проц це пише 24 канал.

Дівчина пронесла до школи арбалет та поранила двох учительок: дну – в плече, а іншу – в руку. Травмованих жінок доставили до лікарні та надали медичну допомогу. Їхнім життям та здоров’ю нічого не загрожує.

“Поранення в педагогів не тяжкі, одна вчителька має поранення руки, інша – плеча”, – сказав речник обласної поліції Роман Грішин.

Він додав, що нападниці будуть призначені психіатрична та низка інших експертиз, нині вона дає свідчення поліції.

Дівчину скрутили самі педагоги та викликали поліцію, правоохоронці на місці проводять слідчі дії. Навчання в школі продовжується.

Відомо, що нападниці 19 років, за її словами (вона вигукувала в класі), навчалася тут до 5 класу. Є інформація, що прийшла мститися. Чи правда це, з’ясують правоохоронці.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Деякі ЗМІ уже поширили фото затриманої.

Нині в школі працює поліція, слідчо-оперативна група не впускає нікого, крім учителів та дітей, які прийшли на навчання в другу зміну.

Директорка школи сказала для ЗМІ, що на прохідній була людина, але як сталось, що стороння прошмигнула, не пояснила. Також місцеві медіа поспілкувалися з батьками учнів школи:

Батьки дітей розповіли, що здають кошти на охорону в школі, також здавали гроші на камери, але тепер велике питання до всіх цих заходів та їхньої ефективності. На вахті в закладі є чоловік, котрий відповідає за охорону та на зарплатню якому саме батьки здають кошти. Чи саме ця людина сьогодні була на роботі, коли в заклад проникла стороння дівчина, ми не знаємо“, – пише Коло.news Новини Полтави.

Читайте також:

Фото: Поліція Полтавської області


Обговорення