Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

15 Грудня 2017

Конкурс для вчителів англійської: переможці відвідають тренінг з комунікативної методики навчання

School Angels разом зі Студією Освіти для Викладачів СОВА оголосили конкурс для вчителів англійської “Upgrade your teaching!”, переможні якого зможуть безкоштовно відвідати 2-денний тренінг з комунікативної методики навчання.

Про це організатори пишуть на FB.

За допомогою комунікативної методики учні занурюються в англомовне середовище, де вже через пару занять зникає горезвісний мовний бар’єр. Це як акліматизація. Спочатку почуваєшся некомфортно, але згодом адаптуєшся. От і комунікативна методика пропонує плавно адаптуватися до англійської, звикнути до її звучання, всіх особливостей та почати вільно спілкуватися, ніби рідною мовою“, - зазначають організатори.

Також організатори обіцяють ознайомити на тренінгу з головними принципами побудови уроку в молодшій школі, застосуванням парної та групової форми роботи з учнями та 30-ма іграми для дітей молодшого шкільного віку.

Заявки на участь в конкурсі приймають до 22 години 12 січня 2018 року, а результати оголосять 16 січня.

Зареєструватись як представник школи можна за цим посиланням.

Окрім того, за цим посиланням можна зареєструватись та написати мотиваційний лист, в якому потрібно обґрунтувати, чому саме ви маєте бути обраним для участі у 2-денному тренінгу.


Обговорення