Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Вересня 2022

Кошти за непроведене пробне ЗНО можна передати на Збройні Сили України

Міністерство освіти і науки та Український центр оцінювання якості освіти дозволили передавати кошти за непроведене пробне ЗНО на Збройні Сили України.

Про це повідомили на сайті центру.

“Сьогодні наша країна веде боротьбу за цілісність і незалежність, тож кожному надзвичайно важливо підтримати державу в цій боротьбі.

Тому Міністерство освіти і науки України спільно з Українським і регіональними центрами оцінювання якості освіти ухвалили рішення надати можливість учасникам пробного ЗНО здійснити перерахунок тих коштів, які мають бути повернені за послугу з проведення пробного тестування, на підтримку Збройних Сил України. Ми впевнені, що кожен робить свій внесок у нашу перемогу!” – зазначено у повідомленні.

Також учасники пробного тестування можуть повернути кошти на особистий банківський рахунок.

Для повернення / перерахунку коштів учасники мають:

  1. Авторизуватися на спеціальному сервісі на сайті Українського або відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО.
  2. Вибрати, куди перерахувати кошти: на підтримку Збройних Сил України чи на особистий (або іншої фізичної особи) рахунок.

Детальну інструкцію про процедуру повернення грошей дивіться на сайті центру.

Нагадаємо, пробне ЗНО-2022 скасували через повномасштабне вторгнення російської армії в Україну.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Ілюстрація: УЦОЯО


Обговорення