Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Грудня 2021

Київські діти можуть отримати стипендію на вивчення англійської мови

ГО “УЦГІ “Світло” оголосила прийом заявок на участь у дворічній Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні “English Access Microscholarship Program” (Acces).

Про це пише сайт ГО “Український центр громадянських ініціатив “Світло”.

Учні середніх шкіл віком 13-15 років можуть отримати стипендію на вивчення англійської мови. Стипендія діятиме протягом 2021-2023 навчальних років.

Умови участі такі:

  • проживання у Києві;
  • на початок листопада 2021 року дитині уже виповнилося 13 повних років;
  • статус ВПО, або батьки мають статус учасників АТО, або родина перебуває у скрутних матеріальних умовах і має підтверджуючі документи (повний список документів дивись нижче за посиланням).
  • базовий рівень англійської мови.

Останній день прийому документів: 3 грудня 2021 р. Зокрема, кандидати на участь у програмі Access повинні надати:

  • посвідчення особи або свідоцтво про народження (копія);
  • табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (копію). Загальний середній бал успішності з усіх предметів повинен бути не меншим, ніж 8 з 12;
  • документ, що підтверджує фінансовий стан дитини або її сім’ї (копію). Таким документом може бути, наприклад, довідка малозабезпеченої особи/сім’ї; або акт обстеження матеріальних умов, завірений представниками органів соціального захисту або навчального закладу; або посвідчення особи/сім’ї, яка перебуває у інших складних матеріальних обставинах, наприклад, внутрішньо переміщеної особи, учасника АТО, про інвалідність дитини, багатодітної чи неповної сім’ї, або документ про призначення матеріальної допомоги чи субсидії в зв’язку із складним матеріальним станом, тощо;
  • 2 фотографії розміром 3 х 4 см;
  • коротке резюме (перелік досягнень і навичок кандидата на участь у програмі, чому кандидат бажає взяти участь у програмі) – не обов’язково англійською мовою;
  • рекомендаційний лист від навчального закладу (у вільному форматі), у якому навчається кандидат або від вчителя англійської мови (якщо кандидат вивчає цей предмет у своєму навчальному закладі).

Зазначені копії документів потрібно надіслати на адресу: [email protected] (з копією на [email protected]). Тема листа: Київ_Access 2021_ПІБ.

Після 3 грудня з кандидатами на участь будуть проведені співбесіди. Початок занять – 6-13 грудня  Заняття будуть проводитися в змішаній формі, у залежності від міських та державних карантинних обмежень.

Читайте також: Вчити вірші – легко. 44 пісні на слова українських поетів.

Ілюстрація: ГО “УЦГІ “Світло”


Обговорення