Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

17 Серпня 2022

Менеджмент навчання і підручники: вчителі англійською можуть отримати безплатний доступ до нової платформи

Вчителі англійської мови можуть безплатно скористатися платформою зі системою керування навчання і бібліотекою навчальних матеріалів TalkEn.Cloud.

Платформа складається з таких частин:

  • LMS (Система менеджменту навчального процесу). Тут є особисті кабінети для керівника школи, вчителя та учнів із відповідними інструментами для кожного. Ви зможете створювати розклад занять, індивідуальні профілі та групи учнів, визначати рівень знання англійської за допомогою вступного тесту, обирати підручники індивідуально або для групи тощо;
  • Бібліотека. Наразі доступні 46 інтерактивних підручників від pre-A1 до B2 (за системою CERF) для учнів з 1 до 11 класів. Підручники мають гриф МОН;
  • Інтерактивний підручник. Це понад 2 000 інтерактивних уроків із готовими планами уроків, система зі 180+ тестів з автоматизованою перевіркою, відслідковування прогресу учнів у виконанні завдань у підручниках.
  • Модель викладання “Перевернутий урок”. Вона передбачає, що учні вдома вивчаються нову тему, а на уроці разом практикуються в ній. Водночас цю модель можна легко адаптувати під традиційну.

До кінця серпня діє тестовий період, протягом якого вчителі можуть користуватися всіма можливостями платформи безплатно. Також до 2 лютого 2023 року вчителі мають змогу безкоштовно користуватися LMS.

Більше про платформу, ціни та можливості можна дізнатись на сайті.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Ілюстрація: TalkEn.Cloud


Обговорення