Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Листопада 2017

МОН оголосило конкурс на 51 вакансію державних експертів у директорати

Міністерство освіти і науки оголосило конкурс на 51 вакансію державних експертів при директоратах.

Про це 22 листопада на прес-конференції оголосила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

Ми вже провели перший тур такого конкурсу на обрання генеральних директорів директоратів. А зараз ми оголошуємо конкурс на 51 вакантну посаду“, – сказала Гриневич.

Вона зазначила, що міністерство шукає фахівців для проведення реформи, оскільки для того, щоб впровадити новий закон “Про освіту, потрібно підготувати 8 спеціальних законів та ухвалити до сотні актів Кабміну.

Саме тому нам потрібні найкращі з найкращих. Ті, які готові працювати над проектами законів і нормативно-правовими актами, шукати нові рішення на шляху до реформи освіти, займатися прогнозуванням і оцінюванням результатів змін в державній політиці, готові до стресостійкості та роботи в команді. Всіх їх ми запрошуємо до участі в конкурсі“, – наголосила керівниця МОН.

Конкурс стартуватиме 14 грудня, а до 11 грудня учасникам необхідно подати документи.

З одного боку, ми хочемо залучити нову якість працівників. Ми наголошуємо, що ця реформа не полягає в заміни одних людей на інших. Ми хочемо більш вмотивованих і якісних фахівців з-поза системи. З іншого боку, люди повинні мати мотивацію, нести певну місію“, – зазначив держсекретар МОН Павло Полянський.

Конкурс складатиметься з 4 етапів: трьох тестувань (на аналітичні здібності, розв’язання усних і письмових ситуаційних завдань та знання законодавства) та співбесіди.

Зарплата державного експерта буде близько 35 тисяч гривень.

Після завершення конкурсу на експертів відбудеться конкурс на керівників експертних груп. Ті, кого оберуть експертом, також зможуть подаватися на керівників.

Переглянути вакантні посади та вимоги до кандидатів можна буде на цьому сайті.

Нагадаємо, за результатами конкурсу Міністерство освіти і науки обрало керівників для шістьох директоратів, для обрання генерального директора для ще одного підрозділу проведуть повторний конкурс.

Фото: pexels.com


Обговорення