Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Червня 2024

Мультсеріал “Їжачок” для дітей від одного до трьох років скоро буде доступний в Україні

Мультсеріал “Їжачок” від данського суспільного мовника DR уперше буде доступний в Україні. Його транслюватиме дитячий Ютуб-канал “Бробакс” від Суспільного Мовлення.

Про це повідомляє Суспільне Мовлення.

Нові серії з’являтимуться на каналі “Бробакс” двічі на тиждень (у вівторок та суботу), починаючи з 1 липня. Усього в серіалі 49 серій. Він розрахований на дітей від одного до трьох років.

У центрі сюжету – їжачок та його друзі: розумна сова Рут, зухвалий динозаврик Тромле і сміливий хробачок Орм. Мультсеріал розповідає про пригоди цієї компанії, яка відкриває нове і весело грається. Герої та героїні серіалу живуть у високій траві, тож навіть найменші речі для них великі, а з багатьма вони стикаються вперше – як і цільова аудиторія мультфільму.

Крім того, у серіалі є ще один персонаж – закадровий голос, який підказує їжачкові, як вчинити в різних життєвих ситуаціях.

“Завдяки міжнародній співпраці Суспільного з DR українські діти матимуть можливість переглядати якісний контент світового рівня. Наразі триває процес адаптації ще одного проєкту від данського суспільного мовника DR, який згодом буде також доступний на Ютуб-каналі “Бробакс””, – розповіла керівниця редакції дитячого та підліткового мовлення дирекції цифрових платформ Суспільного Юлія Дичук.

Читайте також: “Добірка мультиків про кролика Сімона в українському дубляжі: де дивитися нові серії “.

Титульне зображення: Суспільне Мовлення


Обговорення