Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Жовтня 2023

#Нас_навчали_вчителі: історія прикордонника Миколи Гудзя

За плечима прикордонника Миколи Гудзя 21 рік у Державній прикордонній службі України. А ще — два збитих у Бахмуті літаки російських окупантів. “Вони почувалися там у повітрі господарями завдяки особливостям ландшафту, — розповідає Микола. — Ми вичікували їх годинами. Притуляєшся до дерева, обмотуєш себе чимось, щоб злитися з місцевістю, і чекаєш, коли їхній літак опиниться у потрібній точці, де ти матимеш шанс у нього влучити“.

Терпінню і дисциплінованості Микола Гудзь навчився ще у школі. Каже, мріяв про військову службу з молодших класів. А прикладом принциповості, витримки й дисципліни була вчителька німецької мови Марія Максимівна. “Я згадую її із вдячністю — так само, як і інших своїх учителів: Івана Микитовича, Валентину Антонівну“, — каже Микола.

За десять днів кампанії #нас_навчали_вчителі у соцмережах з’явилося безліч розповідей про вчителів, які вас надихали, мотивували і ставали прикладом. Вдячні кожному, хто долучився і подякував своїм учителям. Дякуємо нашим учителям за безцінний внесок у життя своїх учнів ❤️

Усі історії наших героїв читайте за посиланням.

Зображення: МОН


Обговорення