Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

15 Серпня 2023

“Навчитися та навчити інших поводитися безпечно”: педагогів запрошують на безплатний курс інструкторів з протимінної безпеки

Освітян, батьків і всіх охочих запрошують на безплатний онлайн-курс “Учительству про мінну небезпеку: навчитися та навчити інших поводитися безпечно”.

Про це повідомили організатори проєкту – EdCamp Ukraine.

Подати заявки потенційні учасники можуть до 19 серпня за посиланням.

“Зверніть увагу, що реєстрація в цій формі не передбачає отримання сертифіката про підвищення кваліфікації. Для цього необхідно також подати заявку на проходження цієї програми на платформі “EdWay””, – йдеться у реєстраційній формі.

Навчання ризикам, які повʼязані з вибухонебезпечними предметами в сучасних умовах – базовий елемент освіти українців і українок.

“Міни – це “невидимі ворожі солдати”, які будуть чекати своїх жертв роками, допоки прийде їхній час на розмінування. Нашим дітям доведеться співіснувати з ними в довгій перспективі, тому навчити їх безпечної поведінки – наш обовʼязок”, – зазначають організатори.

Програма навчання з протимінної безпеки складатиметься з двох модулів, кожен з яких триватиме 90 хвилин:

  • 22 серпня (вівторок) з 17:00 до 18:30 – перший модуль: присвячений власній безпеці та необхідній базі знань для дорослої людини;
  • 23 серпня (середа) з 17:00 до 18:30 – другий модуль: розрахований на освітян, які працюють з дітьми й учнівством різного віку, та надає базові інструменти й підходи до навчання безпечній поведінці на територіях, забруднених вибухонебезпечними залишками війни.

Дізнатися більше про курси інструкторів та інструкторок із навчання ризикам, пов’язаним із вибухонебезпечними предметами, можна на сторінці гуманітарної організації The HALO Trust.

Раніше ми розповідали про безплатні освітні курси від EdPro: учителів запрошують на навчання.

Титульне фото: armyinform.com.ua


Обговорення