Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

19 Листопада 2021

Новопризначених директорів шкіл запрошують на навчання від Фінського проєкту

Проєкт “Навчаємось разом” започатковує курс для новопризначених керівників ЗЗСО “Академія ефективного шкільного управління Арі Покки”,

Про це “Новій українській школі” повідомили в самому проєкті.

Щоби навчатися в Академії, необхідно заповнити заявку за цим посиланням не пізніше 23 листопада. Майбутні учасники до 25 листопада отримають повідомлення про отримання гранту на навчання.

На нього запрошують керівників шкіл, які:

  • перший рік обіймають посаду керівників ЗЗСО та прагнуть опанувати найефективніші управлінські навички;
  • відкриті до змін та готові опанувати новий лідерський рівень у шкільному менеджменті та розвитку;
  • готові інвестувати свій час (~30 год./місяць протягом 6 місяців) та особистий ресурс для досягнення найкращого результату від освітнього досвіду в програмі.

Програма Академії заснована на дослідженнях і сучасних стандартах менеджменту освіти, а також авторській моделі побудови успішної школи Аррі Покки. Мета курсу – допомога новопризначеним керівникам розвинути навички, необхідні для того, щоби бути ефективними лідерами.

Курс розробив Фінський проєкт “Навчаємось разом” + проєкту ЄС спільно з Міністерством освіти і науки України, Інститутом модернізації змісту освіти, Українським інститутом розвитку освіти та Державною службою якості освіти.

Навчання відбуватиметься в змішаному форматі: частина занять будуть у Zoom, а інша – очнов в Києві.

Проєкт “Навчаємось разом” забезпечує проживання, триразове харчування учасників, кава-брейки, усі матеріали для тренінгу, транспорті витрати для організації екскурсійних освітніх програм. Учасники мають самостійно подбати про квитки до Києва. Перші заняття заплановані на 1–3 грудня в Києві.

Із детальною програмою навчання можна ознайомитися в програмі Академії:

Програма курсу від Аррі Покки

Завантажити документ

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до:

Нагадаємо, шо в перший рік роботи директор школи має пройти курс із управлінських компетентностей.

Ілюстрація: скріншот програми курсу

Цей матеріал підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії. Висловлені тут погляди жодним чином не можуть сприйматися як офіційна думка Європейського Союзу чи Міністерства закордонних справ Фінляндії.


Обговорення