Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

23 Лютого 2024

Останній день реєстрації на отримання “Скринь в укриття” сьогодні

У лютому 2023 року ГО “Смарт освіта” започаткувала проєкт “Скриня в укриття”, аби забезпечити психологічну підтримку дітей і педагогів під час повітряних тривог. Ця ініціатива вже отримала позитивні відгуки від перших 15 закладів освіти, які випробували “скрині” та надали свої рекомендації щодо їх удосконалення.

На цьому тижні стартувала нова хвиля проєкту, під час якої ще 30 шкіл зможуть отримати ресурсні “скрині” (наповнені пледами, настільними іграми, книгами тощо).

Якщо ваша школа працює в очному форматі й ви ще не встигли зареєструватися для участі в програмі, зробити це можна сьогодні, 23 лютого, через спеціальну google-форму нижче або за посиланням. Звертаємо вашу увагу, що заявки, подані 24 лютого, не розглядатимуться.

Довідково:

“Скрині в укриття” створені за участі психологів та експертів ГО “Смарт Освіта” й дитячої та сімейної психологині Світлани Ройз.

Організатори залишають за собою право не відповідати школам, які не пройшли відбір. Заклади освіти, які отримають ресурсні “скрині”, мають надати зворотний відгук (із фото та/або відео) щодо наповнення й використання матеріалів.

Читайте також: “Четвертий модуль “Національного проєкту: пишемо есе” вже в мережі!”.

Титульне фото: Ліцей “Голосіївський” №241, Київ; Марія Брикимова


Обговорення