Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Січня 2024

Освітніх управлінців запрошують на вебінари про подолання освітніх втрат

Директорів і заступників директорів із навчальної (навчально-виховної) роботи запрошують на безплатні вебінари про подолання освітніх втрат учнів.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Онлайн-заходи відбуватимуться з 25 січня до 29 лютого 2024 року (щовівторка й щочетверга). Зокрема, на перші з них потенційні учасники можуть зареєструватися вже зараз:

  • 25 січня о 18:00“Виклики організації освітнього процесу для дітей за кордоном” (спікерка Наталя Байтемірова – експертка з управління освітою, фахівчиня з освіти в надзвичайних ситуаціях). Реєстрація доступна за посиланням;
  • 30 січня о 18:00“Нормативно-правове забезпечення дистанційної та змішаної форми освіти. Специфіка, проблеми, рішення” (Спікерка Олена Святенко – заступниця директора департаменту інституційного аудиту ДСЯО). Зареєструватися можна тут;
  • 1 лютого о 18:00“Освітні втрати чи уповільнення? Психологічні основи мотивації дітей в умовах війни, нестабільності та стресу” (Спікерка Катерина Гольцберг – дитяча й сімейна психологиня, президентка Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів). Заповнити анкету для реєстрації можна за лінком.

Зокрема, під час навчання слухачі та слухачки докладніше дізнаються про організацію навчання для учнів із різних категорій, а також формати занять, які допоможуть в подоланні освітніх втрат. Крім того, учасники розглянуть юридичні та психологічні аспекти й зможуть ознайомитися з конкретними прикладами концепцій закладів освіти.

Раніше ми розповідали, що освітян запрошують на безплатний онлайн-курс “Успішний грантер”.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”; школа “Славута”


Обговорення